Odporúčané pre Vás

Listing image

Tuja smaragdová, brabant, -zakorenené,

Location icon Bratislava-Čunovo

Predám zakorenené odrezky tuje smaragdovej v multiplátach 10-20cm-0,18 eur. Predaj z 500 kusov a násobok: 500, 1 000, 1 500 kusov. 500 kusow x 0,18 eur. = 90 eur výška - 15-20cm Výsadba je možná od marca do konca októbra. Palety sa dodávajú expresným doručením prostredníctvom DPD (31 EUR / 30 kg - maximálne 1500 ks) alebo viac. Palety sa dodávajú expresným doručením prostredníctvom DPD (31 EUR / 30 kg - maximálne 1500 ks) alebo viac. Palety sa dodávajú expresnou cestou prostredníctvom DPD. Väčšie množstvo z 10 000 kusov je možné prepraviť našej spoločnosti / cena závisí od vzdialenosti / Máme tiež Thuja Danica, Columna, Hoseri, Europe Gold, Danica Gold, Brabant, Brabant Gold, ďalšie celá ponuka: E-mail: Kontaktujte nás telefonicky alebo e-mailom. Sme škola z Poľska - neďaleko Poznani.

0.18 €

V balkónových priestoroch a v priestoroch okenných parapet dokážete vypestovať akúkoľvek priesadu. Samozrejme, že parapet má svoje limity, ale veď každá priesada vyrastá z drobného semienka, tým pádom máte dostatok času.

Predpestovanie si vyžadujú tieto druhy zeleniny: zeler, kaleráb, kapusta, kel, karfiol, ružičkový kel, brokolica, paprika, paradajka, hlávkový šalát, pažítka, či pór.

Na základe kapacity sa treba neskôr rozhodnúť, či chcete vypestovať len priesadu, alebo chcete dopestovať aj celý produkt. Ak sa rozhodnete "záhradkárčiť" na balkóne, tak také paradajky, paprika, šalát, brokolica, pažítka, chilli, či karfiol sú pre vás ako stvorené. 

pixabay.com

Čo vám teda treba? Tak jednoznačne semienka, substrát a nádobu na výsev. Na vypestovanie sadeničiek vám stačia napr. prázdne a umyté kelímky od jogurtov, alebo aj papierová vložka od vajíčok. Tá je doslova na toto ako stvorená, nakoľko máte všetky sadeničky pekne pokope.

S pestovaním priesad sa začína zvyčajne vo februári. Po zasadení jemne pokropte substrát a nádobky, alebo nádobu prekryte, buď igelitom, alebo textíliou. Rastlinky si tak vytvoria s pomocou tepla ideálne prostredie na vyklíčenie. Teplota klíčiacich semien by mala byť 18°C, paprika, paradajky či uhorky vyžadujú vyššiu teplotu (22 – 25°C).

Dávajte však pozor na dostatok svetla. Plastové okná svetlo filtrujú, čo sa môže prejaviť na vašich priesadách. Môžu byť tenké a vytahané. Stačí kúpiť pre rastlinky led lampičku. 

Nezabudnite si pripraviť kvetináče na následné vysadenie na balkón na čerstvý vzduch. S týmto sa ale neponáhľajte. Počas marca a apríla rastlinky len otužujte, či teplotne, či svetelne. 

Keď už nehrozia nočné mrazy, priesady môžete presádzať. Dajte pozor na čas. Robte tak v podvečerných hodinách, aby vám rastlinky hneď nezvädli. 

Zdroj: a2zcentral.comhousebeautiful.comgazdovazahrada.sk


Súvisiace inzeráty

Rastliny, stromy, zelenina, ovocie